Creveti cu macaroane mici


Paste cu creveti
Ingrediente
1 pachet paste mici
3-4 catei usturoi
1/2 borcan rosii in bulion
8 creveti
1 pahar vin rosu
ulei de masline
oregano
sare
piper
Mod de preparare:
Punem apa la fiert. Cind clocoteste adaugam crevetii ii lasam 3 minute. Ii scoatem din apa si ii curatam bine.
Intr-o oala in care fierbe apa cu sare se pun pastele la fiert. Intr-o oala mica, adanca se pune putin ulei de masline, se adauga si rosiile in bulion oregano si putin vin rosu. Intr-o tigaie se pune ulei de masline, usturoiul taiat felii si crevetii.
Cand pastele sunt fierte al dante, se opreste focul, se strecoara si se pun peste creveti in tigaie. Se amesteca putin, apoi se adauga sosul de rosii . Se asaza pastele pe o farfurie si se decoreaza cu oregano verde tocat.
Pofta buna!

Comentarii

Postări populare