Bakaliaro in crusta de bere


Bakaliaro in crusta de bere
In sfârșit am reusit sa fac si aceasta reteta care mi place foarte mult.
Ingrediente
1 cutie de bere( 330 ml)
5-6 linguri faina
4-5 bucati Bakaliaro
1 lingura amidon
Horta
3 Cartofi
Mod de preparare
Pregatim ingrediente


 
Curatam cartofii si ii spalam, apoi ii punem la fiert.
In alta cratita cu apa si sare punem si horta spălată, sa fiarba
Punem berea in bol, adaugam amidon, apoi adaugam faina si amestecam.



Daca Bakaliaro este foarte sarat il tinem in apa cateva ore.
Dam Bakaliaro prin faina


, apoi il punem in compozitia de faina cu bere 


si apoi punem la prajit. Scoatem pe un platou in care am pus hartie absorbanta pentru absorbirea surplusului de ulei.


 
Servim cu horta si cartofi fierti.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept 

 

Comentarii

Postări populare