Tortellini cu sunca si cașcaval
Reteta de tortellini cu sunca si cașcaval
In linkul de mai jos aceti modul de preparare al Tortellini, se pot umple cu diverse umpluturi, branza dulce/sarata, jambon, sunca si cașcaval,urda si ciuperci, etc
https://youtu.be/xsaUmeTyAHQ
Ingrediente:
Pentru foaie:
200 gr faina
2 oua
Putina sare
Pentru umplutura:
100 gr sunca
100 gr cașcaval
1 lingura ulei
Oregano, sare si piper
Frunze de menta
Apa pentru fiert
Sare
Mod de preparare:
Din cele 2 oua si 200 gr, faina facem un aluat pe care il lasam invelit in folie alimentara pentru cca. 30-45 minute. Se poate adauga si un praf de sare in compozitia de tortellini.
Se intinde aluatul cu sucitorul si, pentru a evita o uscare rapida, se acopera imediat dupa intindere aluatul cu o folie de plastic.
Pregătim si umplutura
Taiem sunca si cașcaval marunt, punem i bol amestecam cu ulei, sare, pioer, oregano si frunze de menta taiate marunt
Dupa aceea, taiem aluatul in patratele cu latura de 3 cm, sau cercuri cu diametrul de 3 cm. Adaugam putina compozitie pentru a nu ingreuna inchiderea, dupa care se pun pe un servetel la uscat.
Dupa ce aluatul Tortellini s au uscat punem apa cu sare la fiert apoi punem Tortellini si fierbem 4-5 minute
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu