Tocăniță de cartofi cu cârnați
Simplu, rapid si gustos.
Ingrediente
4-5 cartofi potriviti
1 ceapa
1/2 ardei
1 pereche de carnati
200 gr pasta de bulion
patrunjel
sare
piper
Mod de preparare
Pentru inceput, curatam ceapa, ardeiul si cartofii. Le spalam bine. Ceapa o taiem cubulete mici, ardeiul marunt si cartofii in 4-6 bucati, in functie de marimea cartofului. Carnatul il feliem bucati subtiri si il adaugam intr-o cratita, si il prajim in ulei. Cand este aproape facut, scoatem cârnații pe o farfurie cu hârtie absorbanta , in uleiul ramas punem ceapa și ardeiul. Apoi adăugăm o cana de apa și lăsăm 3 minute. Adăugăm cartofii și cârnații rondele , adăugăm cârnații prajiti, bulionul și apa cat sa treaca de cartofi si lasam sa fiarba la foc potrivit. La sfarsit, potrivim de sare si piper si adaugam patrunjelul tocat marunt.
Pofta buna!
Mulțumesc pentru vizită și te mai astept
Comentarii
Trimiteți un comentariu