Pasta de susan fara zahar
Pasta de susan Tahini cu stevia, fara zahar este un aliment complet, nutritiv, vegetarian, obtinut exclusiv din seminte de susan bogate in proteine si calciu. Se poate folosi uns pe paine, biscuiti, in clatite, etc. sau ca atare, direct din borcan. Intotdeauna un ingredient obisnuit in bucataria din Levant, Tahini este considerat suplimentul perfect al dietei
Tahini, sau pasta de susan, este un ingredient esential in cateva preparate, precum humus sau baba ganoush, dar care poate fi folosit si la asezonarea altor preparate. Nu e cel mai comun produs in magazine, insa vestea buna e ca il faci in casa in maxim 10 minute!
Asa ca iată reteta
Ingrediente
140 gr seminte de susan
3-4 linguri de floarea soarelui/de seminte de struguri
un praf sare
1 lingura ștevia
Mod de preparare
Pune semintele de susan intr-o tigaie intinsa la foc mediu pentru 3-5 minute si intoarce-le continuu.
Pune semintele intr-un robot de bucatarie si marunteste-le pentru 2-3 minute.
Adauga uleiul de floarea soarelui un praf de sare, dupa gust, mixează împreună cu ștevia si pasta ta de susan e gata.
Pofta bună !
Mulțumesc pentru vizita și te mai astept!!
Tahini, sau pasta de susan, este un ingredient esential in cateva preparate, precum humus sau baba ganoush, dar care poate fi folosit si la asezonarea altor preparate. Nu e cel mai comun produs in magazine, insa vestea buna e ca il faci in casa in maxim 10 minute!
Asa ca iată reteta
Ingrediente
140 gr seminte de susan
3-4 linguri de floarea soarelui/de seminte de struguri
un praf sare
1 lingura ștevia
Mod de preparare
Pune semintele de susan intr-o tigaie intinsa la foc mediu pentru 3-5 minute si intoarce-le continuu.
Pune semintele intr-un robot de bucatarie si marunteste-le pentru 2-3 minute.
Adauga uleiul de floarea soarelui un praf de sare, dupa gust, mixează împreună cu ștevia si pasta ta de susan e gata.
Pofta bună !
Mulțumesc pentru vizita și te mai astept!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu