Pizza cu mortadela și cascaval









Buna buna tuturor este cineva căruia nu ii place pizza ?????
Sunt sigură că ați făcut pizza acasă dar ca aceasta nu ați facut , hai fuguta sa vedem despre ce e vorba
Ingrediente
Pentru blat
500 Gr faina
1 linguriță sare
3 linguri zahar
1 lingura coniac
300 ml apa călduță
1 pliculeț drojdie uscata
Pentru dressing
1 lingura de pasta de tomate
Sare
Oregano
2 linguri de apa
Mortadela
Cașcaval sau Gouda rasa
Mod de de preparare
Punem drojdia , sare , zahar in lighean adăugăm putina apă și amestecăm bine până se dilueaza. Apoi adăugăm coniac și amestecăm
Adăugăm restul de apa și făina și frământăm , acoperim  cu prosop și apoi lăsăm să crească 30- 45 minute.
Dressing
Amestecam pasta de tomate , cu apa sare și oregano
Tăiem mărunt mortadela
Punem hârtie de copt in tava .
Apoi întindem aluatul ungem cu sosul făcut , apoi punem mortadella și cașcaval / Gouda
Preîncălzim cuptorul la 190 de grade și coacem pizza pentru 25-30 de minute.
Este bună și caldă și rece
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept

Comentarii

Postări populare