Tortellini cu brânză
Reteta de tortellini cu brânză
In linkul de mai jos aceti modul de preparare al Tortellini, se pot umple cu diverse umpluturi, branza dulce/sarata, jambon, sunca si cașcaval,urda si ciuperci, etc
https://youtu.be/xsaUmeTyAHQ
Ingrediente:
Pentru foaie:
200 gr faina
2 oua
Putina sare.
Pentru umplutura:
200 gr branza putin sarata
50 gr cașcaval
1 lingura ulei
100 gr crema de brânză
Oregano, sare si piper
Frunze de menta
Apa pentru fiert
Sare
Mod de preparare:
Din cele 2 oua si 200 gr, faina facem un aluat pe care il lasam invelit in folie alimentara pentru cca. 30-45 minute. Se poate adauga si un praf de sare in compozitia de tortellini.
Se intinde aluatul cu sucitorul si, pentru a evita o uscare rapida, se acopera imediat dupa intindere aluatul cu o folie de plastic.
Pregătim si umplutura
Pasam brânză cu furculița, radem cașcaval punem in bol amestecam cu ulei, sare, piper , oregano si frunze de menta taiate marunt. Adaugam si crema de branza
Dupa aceea, taiem aluatul in patratele cu latura de 3 cm, sau cercuri cu diametrul de 3 cm. Adaugam putina compozitie pentru a nu ingreuna inchiderea, dupa care se pun pe un servetel la uscat.
Dupa ce aluatul Tortellini s au uscat punem apa cu sare la fiert apoi punem Tortellini si fierbem 4-5 minute
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu