Supa de porc cu legume
Supa de porc cu ardei, este usor de facut si este gustoasa daca esti iubitor de carne de porc.
Ingrediente
1 kg carne de porc,
6 ardei diverse culori (rosu, galben, portocaliu si verde)
6 cepe
1 cartof (mare),
sare, piper
1 pahar ulei
3 lamai
2 catei de usturoi
2.5 l apa
Mod de preparare
Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza. Se lasa sa fiarba aproximativ 45 de minute. Legumele se curata, se spala si se taie: ardeii fasii, ceapa se toaca marunt, morcovi si cartoful se dau pe razatoare . Se calesc legumele in putin ulei incins cateva minute. Apoi se adauga in oala peste carne si se lasa sa fiarba,
toate in afara de cartof care se adauga dupa 10 minute. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Spre final se adauga usturoi si zeama de lămâie Se stinge focul. Se serveste simpla sau cu smantana. Pofta buna!
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept.
Comentarii
Trimiteți un comentariu