Pachetele cu șuncă și cașcaval
Pateuri speciale cu șuncă presată, cașcaval și ketchup
Pentru ca pint sta la școală pana la ora 16.oo trebuie mereu sa ii fac ceva care se poate servi și rece. Asadar azi I am făcut pateuri
Ingrediente
300 ml apă
Puțină sare
500 gr faină
1 pliculeț drojdie uscata
3 linguri ulei
Ketchup
Șuncă
Cașcaval
1 ou pentru uns
Susan sau Mac
Mod de preparare
Punem faina în bol, apoi adaugam sare ulei, drojdia și apa, frământăm bine. Apoi acoperim bolul și lăsăm sa crească la loc caldut.
După ce aluatul a crescut întindem o foaie pe care o ungem cu ketchup, punem felii de șuncă și cașcaval cum vedeți în poza, apoi rulam și taiem.
Punem hârtie de copt în tava și apoi punem pateuri
Preincalzim cuptorul la 180 de grade Celsius și coacem pentru 35-40 de minute.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept.
Comentarii
Trimiteți un comentariu