Fursecuri cu untura
Extrem de fragede, fursecurile cu untură și ciocolata care merg de minune cu cafea de dimineață
Ingrediente
5 linguri untură
4 linguri zahăr pudră
1 ou
½ linguriță praf de copt
1 lingurita oțet sau zeama de lămâie
200-220 Gr faina
Gem
Ciocolata
Fulgi de ciocolata
Mod de preparare
Amesteci într-un vas untura cu oul, iar după ce s-au omogenizat adaugi zahărul pudră. După ce s-a topit zahărul, pui praful de copt stins cu puțin oțet sau zeamă de lămâie, încorporezi făina Pui compoziția în poș sau tai capătul unei pungi și formezi fursecurile în tavă, în care ai așezat în prealabil hârte de copt.
Preincalzim cuptorul la 170 de grade Dai tava la cuptor până se rumenesc ușor fursecurile.
După ce s au racit le lipim doua cate două , punând gem pe un fursec și acoperim cu alt fursec.
Topim ciocolata pe baie de aburi și apoi punem fursecurile până la jumătatea lor în ciocolata apoi presărăm fulgi de ciocolata
Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu