Ciorba cu maruntaie de miel
Aceasta ciorba este foarte buna, v au rămas măruntaiele la miel?????? Nu le ați folosit la drob ?
Vă dau eu o idee
Ciorba de măruntaie de miel
Ingrediente
Măruntaie de miel
2 morcovi
1 ceapa uscata
5-6 fire ceapa verde
1 lingura orez
1 litru bors
2 galbenusuri
100 ml smantana
sare
Marar
Pătrunjel
Salata verde
Upei
1 pahar Apa
Mod de preparare
Ceapa verde şi uscată, morcovii se toacă, apoi se călesc în ulei. Măruntaiele se spala bine și se taie mărunt. Zarzavatul călit se pune la fiert împreună cu măruntaiele de miel tăiate bucatele. Spre final se adaugă orezul spălat. Se taie salata mărunt și se adaugă peste ingredientele de mai sus. Se adaugă apă și se lasă să fiarbă
După ce şi orezul a fiert, se pune borşul dat în câteva clocote. Se lasă să fiarbă la foc mic. Când toate au fiert şi carnea se desprinde de pe oase, se adaugă mararulşi pătrunjelul tocate mărunt. Într-un castron se bat cele două gălbenuşuri, apoi adăugăm smântână și batem bine, apoi se pune treptat zeamă din ciorbă,iar apoi se toarnă în oală, dând astfel mâncării gustul şi aspectul final.
Pofta buna!!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu