Chec cu cacao
Chec cu cacao
Pentru sărbători și nu numai
Ușor și economic foarte bun si aromat.
Ingrediente
170 gr unt
150 gr zahar pudra,
250 gr făină
coaja de lămâie
1/2 praf de copt
4 linguri lapte
3 oua
2 linguri de cacao
2-3 linguri apa
Mod de preparare
Separăm oualele.
Batem untul cu zahar pudra pentru 20 de minute, apoi adăugăm gălbenușuri unul câte unul, faina amestecata cu praf de copt, laptele coaja de lamaie si la sfârșit albușurile spumă. Ungem o tava cu ulei si punem în tava jumătate de compoziția , amestecam cacao cu apa si apoi punem peste compoziția ramasa si amestecam bine . Această compoziție o punem peste cealaltă în tava.Preincalzim cuptorul la 200 grade si coacem la început la 200 si apoi coboram temperatura la 180 ( aproape 35-45 de minute coacem). O sa fie checul jumatate alb si jumatate cu cacao.Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu