Ciorba de spanac cu orez
Buna tuturor aveam pofta de ciorba de spanac , foarte bună și gustoasă , pentru că mai aveam spanac in congelator nu am stat pe ganduri și m am apucat de treabă și hai sa vedem
Ingrediente
1 kg spanac ,
5-6 cepe verzi
2 morcovi,
1 pahar orez,
3 catei usturoi,
3 linguri ulei,
o cana bors,
3 cani apa
1/2 roșie
Sare, piper oregano
Mod de preparare:
Spalam spanacul si il punem la fiert. Il lasam sa fiarba 20 de minute de la momentul in care apa a inceput sa fiarba. Il scurgem, il taiem marunt si il punem din nou la fiert cu apa curata.
Curățăm ceapa verde și morcovul , curățăm și rosia. Ceapa și rosia le tăiem mărunt . Morcovul îl dampe răzătoare . Punem ulei în cratiță și lăsăm să se încingă ,adăugăm ceapa , morcovul și roșia și o cana de apa. Lasăm sa fiarbă 15 minute , apoi adăugăm spanacul și orez și punem restul de apa.
Lasam sa mai fiarba 10 minute, apo adăugăm sare, oregano si piper. Fierbem borsul si il adaugam in cioarba. Curatam usturoiul, il zdrobim si il punem in ciorba pe care o mai lasam pe foc vreme de 5 minute. .
Pofta buna
Ingrediente
1 kg spanac ,
5-6 cepe verzi
2 morcovi,
1 pahar orez,
3 catei usturoi,
3 linguri ulei,
o cana bors,
3 cani apa
1/2 roșie
Sare, piper oregano
Mod de preparare:
Spalam spanacul si il punem la fiert. Il lasam sa fiarba 20 de minute de la momentul in care apa a inceput sa fiarba. Il scurgem, il taiem marunt si il punem din nou la fiert cu apa curata.
Curățăm ceapa verde și morcovul , curățăm și rosia. Ceapa și rosia le tăiem mărunt . Morcovul îl dampe răzătoare . Punem ulei în cratiță și lăsăm să se încingă ,adăugăm ceapa , morcovul și roșia și o cana de apa. Lasăm sa fiarbă 15 minute , apoi adăugăm spanacul și orez și punem restul de apa.
Lasam sa mai fiarba 10 minute, apo adăugăm sare, oregano si piper. Fierbem borsul si il adaugam in cioarba. Curatam usturoiul, il zdrobim si il punem in ciorba pe care o mai lasam pe foc vreme de 5 minute. .
Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu