Chec cu iaurt
Rețeta de chec a fost întotdeauna cea mai simplă și la îndemână rețetă pentru desert. Învaţă să prepari un chec cu iaurt după o reţetă rapidă și extrem de delicioasă.
O felie de chec cu iaurt este ideală pentru micul dejun alături de un iaurt simplu sau câteva fructe proaspete. După cum vezi, rețeta este foarte ușor de pregătit, așa că îți recomand să o încerci.
Ingrediente
1 pahar mic iaurt
2 pahare zahar
3 pahare faina
1 pahar ulei
3 oua
1 plic praf de copt
1 plic zahar vanilinat
Mod de preparare:
Se varsă conținutul paharului cu iaurt într-un vas, apoi paharul de plastic se poate spăla și se refolosește mai departe pentru a masura ingredientele, asta în cazul în care nu folosești deja un cântar de bucătărie.
Peste iaurt se adaugă făina, zahărul, uleiul, praful de copt, ouale și zahărul vanilinat.
Se unge și se tapeteză cu faină o formă de chec și se toarnă aluatul.
Tava cu compoziția de chec cu iaurt se pune în cuptorul încălzit pentru 40 de minute, după care se lasă 10 minute să se răcorească în tavă și se scoate.
Poftă bună!
O felie de chec cu iaurt este ideală pentru micul dejun alături de un iaurt simplu sau câteva fructe proaspete. După cum vezi, rețeta este foarte ușor de pregătit, așa că îți recomand să o încerci.
Ingrediente
1 pahar mic iaurt
2 pahare zahar
3 pahare faina
1 pahar ulei
3 oua
1 plic praf de copt
1 plic zahar vanilinat
Mod de preparare:
Se varsă conținutul paharului cu iaurt într-un vas, apoi paharul de plastic se poate spăla și se refolosește mai departe pentru a masura ingredientele, asta în cazul în care nu folosești deja un cântar de bucătărie.
Peste iaurt se adaugă făina, zahărul, uleiul, praful de copt, ouale și zahărul vanilinat.
Se unge și se tapeteză cu faină o formă de chec și se toarnă aluatul.
Tava cu compoziția de chec cu iaurt se pune în cuptorul încălzit pentru 40 de minute, după care se lasă 10 minute să se răcorească în tavă și se scoate.
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu