Inele de mere cu scorțișoară
Inele de mere cu scorțișoară
Este un desert racoros,fin si dietetic.Pentru cei care sufera de diabet este un desert bun ,dar nu se foloseste zahar.
Ingrediente
200 ml apa minerala, un praf de sare,
300 gr faina, 2-3 mere, 1 linguriță scortisoara,
zahar pudra, 2-3 pliculete zahar vanilat
Mod de preparare
Merele se spala se scobesc de seminte si se taie rondele cam de 1cm-1,5cm.
Amestecam faina cu zahar vanilat , scorțișoară, sare , apoi adăugăm apa minerala și amestecăm bine
Aluatul se face mai vascos sa se poata prinde de rondelele de mere. Aluatul se lasa 15min-20 min la frigider. Astfel se fac mult mai bine .
Se introduc rondelele de mar in aluat,apoi se introduc imediat in uleiul incins si se prajesc pe ambele parti. Dupa prajire se dau prin zahar pudra.
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai astept
Este un desert racoros,fin si dietetic.Pentru cei care sufera de diabet este un desert bun ,dar nu se foloseste zahar.
Ingrediente
200 ml apa minerala, un praf de sare,
300 gr faina, 2-3 mere, 1 linguriță scortisoara,
zahar pudra, 2-3 pliculete zahar vanilat
Mod de preparare
Merele se spala se scobesc de seminte si se taie rondele cam de 1cm-1,5cm.
Amestecam faina cu zahar vanilat , scorțișoară, sare , apoi adăugăm apa minerala și amestecăm bine
Aluatul se face mai vascos sa se poata prinde de rondelele de mere. Aluatul se lasa 15min-20 min la frigider. Astfel se fac mult mai bine .
Se introduc rondelele de mar in aluat,apoi se introduc imediat in uleiul incins si se prajesc pe ambele parti. Dupa prajire se dau prin zahar pudra.
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai astept
Comentarii
Trimiteți un comentariu