Salata de icre cu cartofi

Este un pic diferita de salata de icre a  noastră cea românească , este însă mai cremoasa și mai gustoasa.
De data aceasta cu cartofi fierți care este super buna. Mă întrebați mereu de ce în aceasta rețetă nu am sare , deoarece aceste icre sunt foarte sărate .
Taramosalata (Salată grecească de icre)
Ingrediente
100 gr icre de peşte (albe sau roz)
1 cartof fiert
200 ml ulei de măsline
3 lămâi
Lamaie pentru decor.
Mod de pregatire
In bolul de la mixer punem icrele cu putin ulei si amestecam
Apoi se adaugă peste salată miezul cartoful fiert ,  puţin câte puţin, uleiul şi zeama de lămâie, până ce salata de icre va avea o textura cremoasă. După ce terminaţi de preparat salata de icre, aceasta se va mai întări un pic. Salata grecească de icre se serveşte rece, ornată cu lamaie. Cu cracher sau pâine prăjită .
Pofta buna !
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!!!

Comentarii

Postări populare