Cornulete cu miere și levănțică


Am încercat pentru prima data cornulete cu miere și levănțică. Sigur le vom repeta ne au plăcut.
Ingrediente
750 gr faina pentru toate intrebuintarile
1/2 linguriță praf de copt
260 gr unt din lapte de vaca (tăiat bucatele)
80 gr zahar
100 gr miere
1 linguriță levănțică praf
3 oua
50 ml lapte
1 gălbenuș pentru uns.
Mod de preparare
Punem în bol unt și zahar și amestecam ine cu mixerul. Adăugăm miere și levănțică și amestecam.
În alt bol  punem ouăle cu lapte și le amestecam cu furculița, apoi adăugăm peste unt și amestecam bine. Adăugăm faina și praf de copt și frământăm 4-5 minute. Lăsăm la rece 30 minute și apoi punem compoziția în mașină de făcut biscuiti și le dam forma pe care o dorim sau avem, ungem cu galbenus. Preîncălzit cuptorul la 180 de grade și coacem pentru 20 - 25 de minute.
Pofta bună

Comentarii

Postări populare