Pizza cu porumb
Fie că o faci ca fel principal sau aperitiv, pizza e soluția ideală, în orice moment! O faci cu ce găsești prin frigider, cu minimum de efort, doar respectând pașii de mai jos!
Ingrediente
Pentru blat
3 linguri de iaurt/smântână
300 gr faina
2-3 ouă
sare
1 pliculeț drojdie uscata
100 ml bere
2 linguri ulei
Pentru toppinguri - la alegere
sos de roșii
mezeluri/carne gătită de pui/porc
parmezan, mozzarella
ciuperci, ardei, ceapă, porumb, măsline etc.
Mod de preparare
Combină, într-un bol, toate ingredientele pentru blat, până obții un aluat elastic, acopera bolul si lasa la loc cald pana si dubleaza volumul.
Duoa ce si dublat volumul, punem hartie de copt in tava si apoi intindem usor aluatul.
Pune toppingurile alese (în asta și constă frumusețea rețetei, e atât de versatilă încât o poți face mereu altfel, astfel încât să nu te saturi de ea, în funcție de preferințe sau de ce ai în frigider în acel moment) deasupra.
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade și coacem pentru 25-35 de minute sau pana este coapta,) in functie de cuptorul fiecăruia).
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu