Cheesecake

Am avut un examen , trebuia sa facem ceva mai special. M am gandit ca aceasta reteta va avea succes si nu am dat gres Ingrediente
Blat
6 oua
200 gr. zahar
50 ml. apa
50 ml. ulei floarea soarelui
20 gr. Cacao
200 gr. faina
3 vanilii
1 praf de copt

Pentru cremă:
400 gr cremă de brânză
200 gr urda
2 ouă
1 gălbenuș
150g zahăr
1 mango
1 linguriţă extract de vanilie (sau 1 păstaie)

mod de preparare
Blat
Separam albusurile de galbenus. Batem albusurile spuma, adaugam zaharul si amestecam pana se- ntareste. Se adauga apa si galbenusurile frecate cu ulei de floarea soarelui. Se amesteca cu o lingura de jos in sus. Treptat se adauga faina amestecata cu praf copt si cacao. Adaugam vanilia. Ungem o tava cu margarina , tapetam cu faina si hartie de copt si adaugam compozitie facuta. Coacem la 175° pentru 35-40 minute. Lasam sa se raceasca apoi taiem cu cercul mic

Curăţa mango de coajă, taie pulpa din jurul sâmburelui şi paseaz-o într-un robot. Amestecă crema de brânză , cu urda, cu piureul de mango, zahărul, vanilia şi ouăle până zahărul se dizolvă.Porneşte cuptorul şi lasă-l să se încălzească la 200C. Punem blatul de amandine pe care l ati taiat cu cercul , apoi puneti crema si blat apoi crema .Lasă-l să se răcească, apoi acoperă tava cu o folie de plastic şi pune-o în frigider pentru câteva ore sau peste noapte

 




Comentarii

Postări populare