Bucatele de porc, reteta clasica
Astazi va aduc o reteta cu bucatele de carne porc, de fapt este reteta clasica
Se face foarte repede si e gustoasa, chiar daca are cateva calorii in plus, dar o data pe luna merge.
Ati vazut voi undeva mancare gustoasa, dar cu putine calorii, ca eu nu am vazut.
Dar sa trecem la pregătirea retetei
Ingrediente
1 ceapă
4 catei de usturoi
1 kg carne porc taiata bucatele
4 linguri ulei
2 cani apa
1 pahar vin rosu
Sare, oregano si piper
Mod de preparare
Pregatim ingrediente.
Curatam ceapa si usturoiul, le spalam si apoi le taiem marunt.
Spalam bine carnea de porc.
Punem ulei in tigaie, lasam sa se ncinga si apoi punem ceapa si usturoiul.
Apoi punem carnea de porc si lasam 2 - 3 minute, adaugam vinul si lasam 2-3 minute, apoi adaugam apa si lasam sa fiarba cam o ora, aveti grija sa nu ramana fara apa (este posibil ca bucatele de carne sa nu fie facute).
Apoi adaugam sare, oregano si piper si punem capacul lasam sa fiarbă pana carnea este bine facuta.(este moale daca introducem furculiță in carne).
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu