Sarlota cu crema de căpșuni și frisca
Sarlota cu crema de căpșuni și frisca
Ingrediente
1 pachet crema de căpșuni
350 ml lapte rece+ 50 ml pentru piscoturi
1 pachet piscoturi
200 ml smântână
60 gr căpșuni taiate
50 gr zahar pudra
Cirese întregi din dulceață
Mod de preparare
Întâi preparam crema de căpșuni.
Punem praful de crema in bol si adaugam laptele, mixam pentru 5 minute. Apoi adaugam căpșunile taiata și amestecam ușor
Apoi pregătim frisca, punem în bol zahar pudra și apoi smântână și mixam bine.
Încălzim puțin laptele (50 ml) apoi inmuiem puțin pișcoturile,
Punem în vas detașabil (eu nu am, asa ca am pus în craticioara) folie alimentara și punem pișcoturile unul lingă altul în picioare. Apoi punem crema de capsuni, frisca și cirese întregi din dulceață. Punem la rece pentru 2 ore și apoi servim
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu