Jeleu cu cireșe



jeleuri de cirese



Buna dimineata
Jeleuri de cirese pentru ca este sezonul lor zic sa na bucuram cat mai mult de ele, se fac usor si sunt mai sanatoase ca cele de cumparat. Incercati reteta pentru cei mici
Ingrediente
500 ml suc de cirese
2 pliculete gelatina granule
1 lingura de miere
Zahar pentru tavalit jeleuri(optional)
Mod de pregatire
Punem ciresele  in blender si le amestecam bine. Le punem in strecuratoare deasupra unei craticioare si lasam se se scurga apasam cu lingura sa se scurga toata zeama
Punem un pahar de suc ( din 500 ml)  la incalzit , nu trebuie sa fiarba. Adaugam  gelatina si amestecam repede. Lasam 10 minute sa se dilueze bine. Dupa 10 minute  adaugam sucul cu gelatina peste sucul ramas si amestecam bine. Adaugam si mierea si amestecam pana se dilueaza bine. Punem jeleurile in forme si le punem in frigider pentru 3-4 ore. Putem servi cu zahar sau simple. Eu le am pus in pahare si le am servit asa fara zahar
Pofta buna
 

 

Comentarii

Postări populare