Hamburger din carne de pui

 


Hamburgerii sunt preferatii copiilor dar cei de fast food sunt plini de aditivi si grasimi. Iata o metoda de a face hamburgeri in casa, sanatosi si foarte buni.
Ingrediente
400 de gr carne de pui tocata ( piept si pulpe dezosate, fara pielita
100 de gr unt moale
 1 lingurita de sare
 1 praf de piper
 1 lingurita ierburi uscate ( oregano, cimbru)
 1 lingura pesmet
Pentru servit -
chifle proaspete
cascaval
masline
salata coleslaw
zacusca
Mod de preparare
 Carnea tocata se amesteca cu untul moale, sare, piper, ierburi si pesmet. Cu mainile umede se formeaza hamburgeri care se frig pe gratarul incins sau intr-o tigaie antiaderenta, fara adaos de ulei. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti, fiecare chiftea de aseaza intr-o chifla, se pune o felie de cascaval, Se poate unge chifla cu putina salata coleslaw.

Comentarii

Postări populare