Omleta cu sunca si cașcaval




Pentru că la dieta am voie o dată pe săptămână să mănânc omleta uite că am făcut una care sa îi placa și prințului
Omleta cu sunca si cascaval
Ingrediente
4 oua
40 gr sunca presata
40 gr cascaval
1 lingura ulei de masline
dupa gust sare si piper negru proaspat macinat
Ketchup 
Mod de preparare
Se separa ouale de coaja si se bat intr-un castronel cu sare si piper.
Cand au inceput sa faca spuma, se adauga sunca si cascavalul taiate bucatele.
Se incinge o tigaie neaderenta cu 1 lingura de ulei de masline. Se foloseste foarte putin ulei pentru ca ouale absorb imediat grasimea si devin unsuroase.
Se toarna compozitia, uniform, in tigaie. Se reduce focul la minim pentru a se gati uniform. Poate fi intoarsa si pe partea cealalta dar nu este neaparat nevoie.
Se serveste fierbinte cu cascaval ras deasupra (sau parmezan) 
Prințul și a pus și ketchup deasupra.
Pofta buna !!
Multumesc pentru vizita și te mai aștept!!!!





Comentarii

Postări populare