Foietaj cu spanac praz si branza
Pentru că ne place plăcintă cu spanac, praz si branza am zis sa fac, dar nu aveam faina in casa asadar am facut cu foietaj, iar pentru ca tava mea e mica am folosit doar 1 foaie din pachet (care are 2 foi foietaj)
Dar hai sa vedem despre ce e vorba
Ingrediente
1 foie foietaj
Pentru umplutura
1 kg spanac
1/2 legătură pătrunjel
1/2 legătură mărar
2 buc praz
Sare
Ulei
250 gr branza sarata
1 legătură ceapa verde
Mod de preparare
Umplutura
Spălăm spanac lăsăm să se scurgea și tăiem mărunt.
Curățăm praz și ceapă verde și spălăm apoi tăiem mărunt.
Spalam marar și patrunjel și le tăiem mărunt .
Amestecam spanac , cu praz, marar, pătrunjel, ceapa verde, sare, și ulei și brânză si lasam 10 minute.
Taiem foaia de foietaj in doua si ungem un vas de yena cu ulei, punem prima foaie punem umplutura de spanac apoi adaugam cea de a doua foaie si ungem cu putin ulei.(mie mi a ramas umplutura, am pus o in punguta si am pus o in congelator, deoarece tava mea e mica)
Preîncălzim cuptorul la 200 de grade , băgăm tava la cuptor, coboram temperatura la 180 de grade si coacem pentru 25 de minute sau pana este rumena.
Pofta buna
Spor la treabă
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu