Chifteluțe din carne de vitel cu multa verdeata
Chiftelute cu carne de vițel și si multa verdeata. Se prepara usor si au un gust deosebit
Ingrediente:
1 kg Carne de vițel tocata
1 Ceapa
1 morcov
5 - 6 fire Ceapa verde
Frunze de busuioc si menta
Marar
Patrunjel
Ulei de floarea soarelui
Sare si Piper negru (macinat) dupa gus
Usturoi
Pesmet
2 oua
Mod de preparare:
Pregatim ingrediente.
Puneti carnea tocata, oua, sare piper intr-un bol mai mare.
Curatati si spalati ceapa, usturoi si morcov. Spalam bine si verdeata si le punem in blender si le facem pasta. Punem pasta peste carne, adaugam si pesmet. Adaugam si uleiul, frământăm bine 10 minute.
Bateti carnea tocata pentru a forma chifletulete. Formati-le cu mainile umede, le punem pe un platou
apoi prajiti-le in ulei vegetal pe ambele parti la foc mic.
Se pot servi asa simple sau cu piure de cartofi si salata de varza cum am servit noi.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu