Ardei umpluți cu brânză feta


 

Buna dimineața, la mulți ani sănătate și împliniri alături de cei dragi vouă
Am facut aceasta reteta si pentru Crăciun dar si pentru revelion, un aperitiv usor de făcut și foarte gustos.
Ingrediente
10-15 ardei capia verzi (sau florini cum se mai numesc)
200 gr branza feta
100 gr cașcaval sau gouda
3-4 rosii mai coapte
Marar si patrunjel
Apa
Ulei
Sare, piper si oregano
1/2 ardei
Mod de preparare
Spalam bine ardeii.



Cu cuțitul crestam sus unde este capacul, iar apoi pe lung crestam, scoatem semințe si punem deoparte.
Spalam rosiile si le dam pe razatoare, apoi punem in tava, oprim 1 lingura de rosie rasa pentru umplutura, presaram sare, piper si oregano, tocam marunt patrunjel si mararul si punem  peste rosii.



Punem branza feta in bol si o farmitam cu  furculița, adaugam cașcaval /gouda, rosia rasa, ardeiul taiat marunt, patrunjel si marar, sare, piper si oregano si amestecam bine.



Cu această compozitie umplem ardeii. Punem ardeii in tava.



Preîncălzim cuptorul la 180 de grade (aer - sus-jos) punem apa si ulei peste ardei si coacem pentru 35-45 de minute.



Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept.


Comentarii

Postări populare