Placintele cu crenvurști mici
Iată o reteta de plăcinte cu crenvurști
Se face ușor și este foarte bună
Ingrediente
Ingrediente pentru foile de placinta:
14 linguri ulei
10 linguri apa
21 linguri faina
un varf cutit sare
700 gr crenvurști mici
Mod de preparare
Intr-un castron amestecam 14 linguri cu faina, 10 linguri apa, 7 linguri ulei si un varf de cutit de sare. Vom obtine un aluat potrivit de tare.
Intr-un alt castron amestecam foarte bine 7 linguri ulei cu 7 linguri faina, pana obtinem un fel de crema.
Din aluat intindem o foaie pe care o acoperim cu crema din ulei si faina.
Rulam aluatul si il lasam sa se odihneasca timp de 30 minute.
Dupa expirarea acestui timp, impartim aluatul in doua si intindem doua foi.
Observati cum aluatul banal si obisnuit se transforma intr-un aluat de foietaj in toata regula , cu foite subtilere si transparente.
Eu am tăiat pătrate din aluat și a pus un crenvurști mic și am rulat.
Am pus placintele in tava.
Am preincalzit cuptorul la 180 de grade și am copt cam 35 de minute.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita
Comentarii
Trimiteți un comentariu