pulpe/ciocanele de pui
pulpe /ciocanele de pui cu cartofi la cuptor
O reteta ușor de făcut pentru un prânz în familie
Ingrediente
6 pulpe/ciocanele de pui
6 cartofi mari
1 lingura mustar
1 pahar vin rosu
Sare, piper, oregano
1 pahar ulei
1/2 pahar apa
Mod de pregatire
Spalam bine pulpele/ciocanele si le crestam cu cutitul. Punem in tava ( vas de yena am folosit eu) sare, piper, oregano si apoi pulpele/ciocanele. Adaugam vinul si 1/2 pahar ulei. Spalam bine cartofii și ii taiem. Amestecam mustarul cu ulei, sare , piper si oregano și amestecam cu cartofii tăiați. Ii punem in tava linga pulpe.
Ingrediente
6 pulpe/ciocanele de pui
6 cartofi mari
1 lingura mustar
1 pahar vin rosu
Sare, piper, oregano
1 pahar ulei
1/2 pahar apa
Mod de pregatire
Spalam bine pulpele/ciocanele si le crestam cu cutitul. Punem in tava ( vas de yena am folosit eu) sare, piper, oregano si apoi pulpele/ciocanele. Adaugam vinul si 1/2 pahar ulei. Spalam bine cartofii și ii taiem. Amestecam mustarul cu ulei, sare , piper si oregano și amestecam cu cartofii tăiați. Ii punem in tava linga pulpe.
Preincalzim cuptorul la 200 grade. Acoperim vasul cu folie de aluminiu si coacem pentru 25 de minute acoperit. Scadem temperatura la1 80 de grade luam folia si coacem alte 35-40 de minute. Dar incercati pulpele.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu