Baghete cu crenvurști și cașcaval
Bună dimineața
Pentru ca a început școală și print vrea mereu să-și ia la pachețel preparate făcute în casa, am decis sa ii fac baghete umplute cu cremvurști și casca9
Ingrediente
5 cremwursti
250-300 gr faina
2 linguri ulei
15 gr drojdie
150 ml apa calduta
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita zahar
2 oua (1 pt aluat + 1 pt uns)
100 gr cașcaval
Mac și susan
Mod de preparare
Dizolvam drojdia cu zaharul in 150 ml apa calduta.
Punem faina intr-un bol peste care adaugam drojdia dizolvata plus restul ingredientelor (uleiul, sarea, 1 ou) si framantam bine pana aluatul nu se mai lipeste de maini.
Lasam aluatul sa creasca la loc cald timp de aprox 30-40 de min.
Intre timp fierbem cremwurstii, iar dupa ce s-au racit le dam pielita jos.
Din aluat rupem bucăți egale
Pe o planseta tapetata cu faina intindem întindem puțin fiecare parte de aluat.
Punem crenvurști și cașcaval și rulam, punem baghetele intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Batem oul ramas si ungem cremwurstii din tava.
Dam tava la cuptor pt aprox 25-30 min pana se rumenesc.
Pofta buna!!
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu