Rulouri cu crema și frisca
Rulouri
Pe un grup culinar am văzut aceasta reteta și am făcut și eu. Așadar va scriu poate vreți sa faceți și voi
Ingrediente
Aluat
5 ouă
5 linguri zahar
1 plic praf de copt
5 linguri oțet
5 linguri ulei
Făina cât cuprinde
Crema
1 lpate
4 oua
1 cană zahar
9 linguri faina
5 plicuri zahăr vanilat
1/2 pachet unt
200 gr smântână pentru frisca
50 gr zahar pudra
1 vanilie
Zeama de la o lămâie
Mod de preparare
Frisca
Batem smântână cu zahar pudra și vanilie și o lăsăm la rece până umplem rulourile
Aluat
Stingempraf de copt în otet
Se bat ouăle cu zaharul, ulei, praf de copt și faina. Coca obținută se întinde potrivit de subțire apoi se taie fâșii subțire care se răsucesc pe rulouri și se prăjesc în ulei.
Pe un grup culinar am văzut aceasta reteta și am făcut și eu. Așadar va scriu poate vreți sa faceți și voi
Ingrediente
Aluat
5 ouă
5 linguri zahar
1 plic praf de copt
5 linguri oțet
5 linguri ulei
Făina cât cuprinde
Crema
1 lpate
4 oua
1 cană zahar
9 linguri faina
5 plicuri zahăr vanilat
1/2 pachet unt
200 gr smântână pentru frisca
50 gr zahar pudra
1 vanilie
Zeama de la o lămâie
Mod de preparare
Frisca
Batem smântână cu zahar pudra și vanilie și o lăsăm la rece până umplem rulourile
Aluat
Stingempraf de copt în otet
Se bat ouăle cu zaharul, ulei, praf de copt și faina. Coca obținută se întinde potrivit de subțire apoi se taie fâșii subțire care se răsucesc pe rulouri și se prăjesc în ulei.
Crema
Fierbem laptele.
Separat amestecam cele 4 oua cu zahar, faina, compoziția obținută o turnăm peste lapte și amestecam bine pana se ingroasa apoi adaugam untul, zahărul vanilat și zeama de lămâie.
Cu crema calda umplem rulourile.( eu nu le am umplut pana la capătul ruloului deoarece am pus și frisca). Apoi lăsăm sa se raceasca și punem și frisca
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu