Dulceață de pepene galben

 Dulceata de pepene galben are un gust aparte si o textura speciala. Nu trebuie sa iti lipseasca din colectia de gemuri si dulceturi.

Ingrediente
1 kg pulpa de pepene galben
600 gr zahar pudra
1 lamaie
2 batoane de scortisoara
1 plic zahar vanilinat
2-4 cuișoare
Mod de preparare
Se taie pepenele, se curata de seminte si apoi se inlatura coaja. Pulpa de pepene taiata fasii se pune cu zaharul, lamaia si aromele intr-o cratita.
Se lasa pe foc 20 de minute la foc mare, se reduce focul si se lasa la foc mic inca 25 de minute. Se pune dulceata calda in borcane. Se intorc pe capac si se lasa sa se raceasca.
Este delicioasa, iar musafirii vor fi încântați de aceasta dulceață.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept 

Dulceata de pepene galben are un gust aparte si o textura speciala. Nu trebuie sa iti lipseasca din colectia de gemuri si dulceturi.
Ingrediente
1 kg pulpa de pepene galben
600 gr zahar pudra
1 lamaie
2 batoane de scortisoara
1 plic zahar vanilinat
2-4 cuișoare
Mod de preparare
Se taie pepenele, se curata de seminte si apoi se inlatura coaja. Pulpa de pepene taiata fasii se pune cu zaharul, lamaia si aromele intr-o cratita.
Se lasa pe foc 20 de minute la foc mare, se reduce focul si se lasa la foc mic inca 25 de minute. Se pune dulceata calda in borcane. Se intorc pe capac si se lasa sa se raceasca.
Este delicioasa, iar musafirii vor fi încântați de aceasta dulceață.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept

Comentarii

Postări populare