Budinca de chia cu kefir
Un mic dejun sănătos, ce se prepară foarte ușor. Chefirul este una dintre cele mai bune surse de probiotice (bacterii benefice). Atât chefirul, cât și iaurtul sunt alimente foarte hrănitoare și sănătoase. Spre deosebire de iaurt însă, chefirul conține mai puține zaharuri și mai multe bacterii benefice. Aceste bacterii benefice sau probiotice asigură o mai bună absorbție a nutrienților și îmbunătățește digestia.
Ingrediente
330 ml kefir
4 linguri chia
30 gr dulceață de vișine
Banana confiată
Mod de preparare
Acestea sunt ingredientele de care vom avea nevoie:
budinca simplă cu kefir, dulceață de vișine și banana confiată. Budinca de chia o pregătim de seara.
Și prin pregătire vreau să spun faptul că semințele de chia se pun în chefir, se amestecă bine și se lasă peste noapte la frigider. Dimineața budinca este gata.
Într-un bol, pasăm dulceață cu o furculiță, amestecăm cu 2-3 linguri din budinca de chia. Turnăm restul de budincă într-un borcan, o punem și pe cea amestecată cu dulceață deasupra.
Decorăm cu banana confiată și este gata de servit sau de luat la pachet.
Poftă bună!
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu