Tarta cu piure de conopidă

ni

 

Tarta cu piure de conopidă
Este foarte gustoasa
Ingrediente
1 conopidă medie
2 oua
3 linguri ulei
Faina
1/2 lingurita praf de copt
2-3 linguri cașcaval ras
Putin marar
Sare si piper
Apa pentru fiert conopida
1 lingura unt
Hartie de copt
Mod de preparare
Spalam bine conopida si o taiem bucatele.
Punem apa cu sare la fiert si cind incepe sa clocoteasca adaugam conopida lasam la fiert 10-12 minute.
Apoi o scoatem cu o spatula cu gauri si o pasam cu furculița sau cu mixer. Adaugam ouale,ulei si unt si amestecam.
Adaugam cașcaval ras, praful de copt si faina, amestecam usor. Trebuie sa fie o compozitie ca de chec. Adaugam sare si piper dupa gust, si marar taiat marunt.
Punem hartie de copt in tava rotunda, punem compozitia de conopida.
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade și coacem pentru 40 de minute.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept

Comentarii

Postări populare