Pulpa de porc mistreț, marinata

Pentru ca vânătoare de porci mistreți este datina aici i in satul in care trăiesc, un vecin mi a dat 3 pulpe de porc mistret. Si cum carnea de pirc mistreț este vânat, trebuie marinata
Asa ca intre timp am devenit si macelar, ca a trebuit sa o portionez in bucati. A durat ceva, dar merita
Ingrediente
3 pulpe
10-12 cepe taiate Julienne
1 capatana de usturoi, curătata
4 foi de dafin;
2 linguri de boabe de amestec de piper (alb, negru, verde, roșu);
3 linguite  de sare marină, mai grunjoasă;
75 mL oțet din vin alb,
75 mL oțet balsamic
500 mL vin rosu
Mod de preparare
Spălați bine bucatile de carne, uscați le  cu șervete absorbante,  punem bucati de carne in oala mare, apoi ceapa taiata Julienne, boabe de piper, usturoi, iar bucati de carne, ceapa, usturoi si boabe de piper pana terminam carnea.

 



Amestecam otet din vin alb, otet balsamic  vin  si sare  si punem peste bucatile de carne. Punem capacul peste oala si lasam la rece, 48 sau 72 ore.
Spor la treabă
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept. 



 

Comentarii

Postări populare