Rosii umplute


 

Rosii umplute
Am gasit la piata cateva rosii, bune pentru umplut si am zis sa le iau sa fac, ca aveam ceva timp de cand nu am mai facut.
Nu se fac greu si sunt foarte delicioase.
Ingrediente
9 rosii
1 ceapă
1 morcov
Sare si piper
Ulei
2 cartofi
Apa
Vas de yena
1 cana orez
500 gr carne tocata
Mod de preparare
Curatam ceapa si morcovul
Spalam rosii.
Curatam, spalam si taiem cartofi pe lung.
Taiem capacul de la rosii si scoatem miezul cu o lingura.
Eu am pastrat miezul de la 3 rosii pentru umplutura.
Punem ceapa, morcovul, putin ulei si miezul de la rosii in blender si le amestecam.
Punem carnea tocata si orezul in bol, apoi adaugam compozitia de rosii, ceapă si morcov si amestecam.




Umplem rosiile cu aceasta compozitie. Punem rosiile in vasul de yena, punem si cartofii, mie mi a ramas puntina umplutură si am pus o in vas, am adăugat 1 cana apa si ulei.




Preîncălzim cuptorul la 180 de grade și coacem pentru 1 ora sau pana sunt gata.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept

Comentarii

Postări populare