Rulada de carne tocata
Pentru ca la Sfintele Paste nu am reusit sa fac drob, daram facut aceasta rulada de carne tocata care ne place foarte mult.
Rulada de carne tocata
Ingrediente
1 ceapă
1 morcov
Patrunjel, marar si menta
2 oua
3 felii de paine doar miezul
100 ml lapte
100 ml pasta de tomate
Sare si piper
500 gr carne tocata
Ulei
Putina apa
Mod de preparare
Pregatim ingrediente
Punem miezul de paine in blender si l maruntim. Adaugam laptele si carnea tocata.
Adaugam pasta de tomate, apoi mărar, pătrunjel si menta tocate marunt, apoi cele 2 oua.
Adaugam sare si piper. Amestecam bine.
Punem ulei in tigaie si lasam sa se ncinga, apoi punem ceapa tocata mărunt si morcovul dat pe razatoare, adaugam putina apa si lasam sa fiarba pentru 20 de minute, lasam sa se raceasca si o punem peste compozitia de carne tocata.
Amestecam bine, apoi punem in tava iar deasupra punem putin ulei.
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade și coacem pentru 1 ora.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu