Jeleu cu vișine in forma rotunda


După cum bine știți ne place foarte mult jeleu făcut in casă, mult mai sănătos și gustos decât cel de cumpărat, asadar iată reteta cu vișine
Ingrediente
500 ml sirop de visine sau compot de visine
1 1\2 plic de gelatina
Vișine proaspete
1 lingurita ștevia sau miere
Mod de preparare
Spalam vișinele și le scoatem sâmburii, punem vișinele curățate în blender și le amestecam. Apoi punem în strecurătoare și lăsăm deasupra unui bol.
Gelatina se pune pe bain- marine impreuna cu 200 ml  de sirop si se amesteca pana se topeste, apoi adaugam ștevia sau miere.
Se adauga apoi in restul de sirop și se amesteca bine. Se pun fructe în forma


, apoi jeleu si se pune la rece pana se incheaga.


Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept 


Comentarii

Postări populare