Negresa



 


Bună dimineața astăzi va aduc o reteta de negresa foarte ușor de făcut și foarte bună, de data aceasta am făcut o cu îndulcitor
Ingrediente:
1 ou
500 gr de faina;
250 gr de zahar sau 200 gr de îndulcitor
o ceasca de ulei de floarea-soarelui;
250 ml de lapte;
doua linguri de cacao;
un plic de bicarbonat de sodiu;
Coaja rasa de portocala
o lingurita de praf de copt.
100 gr nuca
Mod de preparare:
Toarna faina, praful de copt si zaharul /îndulcitor intr-un recipient, apoi adauga uleiul si amesteca lent.
Adauga laptele si continua sa amesteci, pana cand obtii o compozitie omogena. Adaugam coaja rasa de portocalasi nuca și amestecam ușor
Intinde amestecul intr-o tava

 si introdu la cuptor timp de 30 de minute, la o temperatura de cel mult 200 de grade Celsius.



Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept. 



Comentarii

Postări populare