Plăcintele in tigaie
Cu un pachet de aluat foietaj (12 foi subțiri) poți faci atât dulciuri, cât și aperitive apetisante. Este cazul acestei plăcinte foietaj cu brânză
Ingrediente
1 pachet foietaj (12 foi subțiri)
600 gr brânză puțin sărată
3 ouă
2 linguri griș
2 linguri smântână
ulei
Mod de preparare
Amestecam brânză cu oua, gris, smantana.
Desfaci foile de aluat foietaj și le ungi cu unt. Pe fiecare foaie pune cu lingura compoziție de brânză și întindem, rulam și apoi o rulam sa fie rotunda.
Așa facem cu toate foile .
Punem ulei sa se încingă in tuci sau tigaie și apoi punem 2-3 plăcintele și le lasam sa se rumenească .
Le scoatem pe un platou in care am pus hârtie de bucătărie pentru absorbirea surplusul de ulei.
Pofta buna
Ingrediente
1 pachet foietaj (12 foi subțiri)
600 gr brânză puțin sărată
3 ouă
2 linguri griș
2 linguri smântână
ulei
Mod de preparare
Amestecam brânză cu oua, gris, smantana.
Desfaci foile de aluat foietaj și le ungi cu unt. Pe fiecare foaie pune cu lingura compoziție de brânză și întindem, rulam și apoi o rulam sa fie rotunda.
Așa facem cu toate foile .
Punem ulei sa se încingă in tuci sau tigaie și apoi punem 2-3 plăcintele și le lasam sa se rumenească .
Le scoatem pe un platou in care am pus hârtie de bucătărie pentru absorbirea surplusul de ulei.
Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu