Pennes carbanoara by Chef Virginia

Pennes  carbonara
O mancare usoara, foarte gustoasa, modificafa un pic ca sa anunga la gustul nostru
Ingrediente
100 gr bacon cubulete
50 gr parmezan ras
1 lingura ulei de masline
200 ml smântână
Piper negru
Sare
150 gr Pennes
1 lingura mustar
25 ml ouzo
Apa pentru pennes
Mod de preparare
Punem apa in oala, adaugam sare si lasam sa fiarba, apoi adaugam pennes si fierbem conform indicatiilor de pe pachet, 11-13 minute
Prajeste baconul intr-o tigaie si adauga cate un polonic de apa din oala in care se fierb pastele. 
Lasa baconul in tigaie pana cand devine crocant, iar sosul usor maroniu. Apoi adaugam smântână si mustar, ouzo. 


La final adaugam parmezan ras si omogenizeaza compozitia. Adauga penne in tigaie iar la final inca o lingura de apa de la paste si   piper macinat amestecam usor si servim.


 Pofta buna!



 

Comentarii

Postări populare