Placinta cu dovleac


 

Plăcintă cu dovleac
Pentru ca am dovleac in gradina am zis sa fac aceasta placinta
Ingrediente
1 dovleac mediu
1 lingurita sare
600 gr faina pentru paine
300 gr cascaval ras
100 gr branza feta rasa
1 ou
200 ml ulei
400 ml apa 2 linguri otet
Mod de preparare
Curatam dovleacul de coaja si apoi il razuim. Lasam in strecurătoare sa se scurga. 





Punem faina, sare otet, ulei apa in lighean si amestecam bine. Lasam aluatul sa se odihneasca 30 de minute. 




In acest timp si dovleacul s a scurs, punem cașcaval ras, branza feta rasa si oul si amestecam.



Impartim aluatul in doua, intindem prima foaie si o punem in tava, apoi punem compozitia de dovleac, 



apoi întindem si a doua foaie, o punem deasupra si închidem cum vedeti in poza. Apoi cu o furculita intepam foaia.



Preîncălzim cuptorul la 180 de grade și coacem pentru 60 de minute.


Pofta buna
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept

Comentarii

Postări populare