Ghiveci din gradina sau mancarea grădinărului
Ghiveci din gradina sau mancarea grădinărului
Pentru ca avem o mica gradina in care am pus si noi cate ceva, am cules putine roade si am zis sa facem un ghiveci de vara
Ingrediente
3 cartofi
1 ceapa
1 ardei verde
1 rosie
1 vânătă
1 dovlecel
400 ml apa
200 ml ulei
Sare si piper
2 linguri de pasta de tomate
1 cutie mica de fasole rosie
Patrunjel
Mod de preparare
Pregatim ingrediente, dar in poza am uitat pasta de tomate, mi am adus aminte dupa ce am făcut poza.
Curatam legumele si le spalam. Apoi taiem ceapa, dovlecel si ardei marunt . Punem ulei in ceaunel si lasam sa se ncinga. Apoi punem ceapa, dovlecel si ardei si lasam sa se caleasca, adaugam putina apa.
Apoi taiem rosie, vanata si cartofii si punem in ceaunel peste celelalte, amestecam usor si lasam 2 - 3 minute, punem apa si pasta de tomate si lasam sa fiarbă.
Cind legumele sunt fierte punem si fasolea rosie, se adauga sare si piper si lasam sa mai dea un clocot. Apoi tocam patrunjel si presaram deasupra.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu