Mancare de mazare cu pui
Este o mancarica simpla si gustoasa si ies multe portii cu ingredientele de mai jos. Asta a fost bine fiindca m-a scutit de gatit peste weekend ca ma mut in casa noua si tot adun si strang lucruri, asa este cind te muti, nu ai timp de nimic ca trebuie sa strangi cutii sa le duxi in casa noua, apoi sa le desfaci, nebunie curata dar si aceste momente sunt incluse in viata oamenilor.
Ingrediente
3 pulpe
600-800 gr mazare (eu am avut congelata de anul trecut)
1 ceapa
1 morcov
120 gr pasta de tomate
1 l apa
Sare si piper
3 linguri ulei
Mod de preparare
Pregatim ingrediente.
Am taiat pulpele in 2 bucati. Le-am pus in putin ulei, le-am condimentat cu sare si piper, am picurat putina apa si am lasat pe foc mediu la inabusit, cu capac, cam 30 minute. Cand carnea e complet facuta, am scos-o din oala.
In locul ei am adaugat ceapa si morcovul tocate marunt , putina sare si am lasat la prajit pana legumele s-au inmuiat bine. Daca e nevoie mai adaugati putina apa.
Am pus carnea înapoi in oala peste ceapa si morcovul innabusit,
apoi mazarea,
pasta de tomate si apa.
Lasam sa fiarba cam 30-40 de minute. Am stins focul, am pus capacul la oala si am lasat sa stea 10 minute ca sa se imbine aromele.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu