Carbonara cu ou si smântână
Paste carbonara cu smântână şi ou
Sunt apreciate în întreaga lume şi nici nu-ţi trebuie multă îndemânare ca să le prepari.
Ingrediente
1 pachet penne mici
200 gr bacon
Apa pentru fiert macaroane
1 praf de sare
1 ou
1 cană parmezan ras
330 ml smântână
200 gr cotlet afumat de porc
piper
2 linguri unt
pătrunjel tocat
Mod de preparare
Pregatim ingrediente.
Pune la fiert apă cu sare, iar când clocoteşte adaugă pastele. Lasă-le la fiert 8-10 minute. Nu trebuie să fie foarte moi, ci uşor crude.
Taiem marunt baxon si cotlet afumat de porc
Între timp, încingem tigaia punem untul, baconul si cotlet afumat si lasam 3 minute, amestecând continuu.
Bate ouăle, amestecă-le cu parmezanul şi smântâna. Dă deoparte tigaia şi toarnă sosul.
Pune în tigaie spaghetele fierte, scurse. Amestecă bine, pentru a nu se transforma ouăle în omletă. Presară pe deasupra piper şi pătrunjel şi dă deoparte.
Pofta bună
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu