Șnițele din cartofi cu salam
Șnițele de cartofi – vă va fi foarte greu să vă opriți din mâncat
Un preparat delicios și economic din ingrediente pe care mereu le ai la îndemână. Sunt moi în interior și crocante la exterior.
Ingrediente
600 gr de cartofi fierți (5 cartofi);
150 gr de salam;
100 gr de cașcaval;
1 lingură de făină;
2 ouă;
verdeață – după gust și este opțional
sare și piper negru – după gust.
Mod de preparare
Un preparat delicios și economic din ingrediente pe care mereu le ai la îndemână. Sunt moi în interior și crocante la exterior.
Ingrediente
600 gr de cartofi fierți (5 cartofi);
150 gr de salam;
100 gr de cașcaval;
1 lingură de făină;
2 ouă;
verdeață – după gust și este opțional
sare și piper negru – după gust.
Mod de preparare
Pregătim ingredientele
Dați prin răzătoarea mare cartofii, salamul și cașcavalul.
Le amestecați într-un vas împreună cu ouăle, făina, sarea, piperul negru și verdeața tocată.(opțional)
Din compoziția obținută formați șnițelele, cu mâinile umede, apoi le treceți prin făină sau pesmet.
Înfierbântați tigaia cu ulei și prăjiți șnițelele la foc mediu, până se rumenesc pe ambele părți.
Le scoatem pe o farfurie in care am pus hârtie de bucătărie pentru absorbirea surplusului de ulei.
Sunt sățioase și absolut delicioase. Le puteți servi ca atare la mic dejun și gustare sau ca garnitură la cină și prânz.
Dați prin răzătoarea mare cartofii, salamul și cașcavalul.
Le amestecați într-un vas împreună cu ouăle, făina, sarea, piperul negru și verdeața tocată.(opțional)
Din compoziția obținută formați șnițelele, cu mâinile umede, apoi le treceți prin făină sau pesmet.
Înfierbântați tigaia cu ulei și prăjiți șnițelele la foc mediu, până se rumenesc pe ambele părți.
Le scoatem pe o farfurie in care am pus hârtie de bucătărie pentru absorbirea surplusului de ulei.
Sunt sățioase și absolut delicioase. Le puteți servi ca atare la mic dejun și gustare sau ca garnitură la cină și prânz.
Comentarii
Trimiteți un comentariu