Savarine fara sirop











Am facut savarine! Savarinele sunt niste prajituri cu totul speciale. Gustul, forma, aroma fac din ele niste prajituri cu totul si cu totul speciale! Partea cea mai frumoasa din poveste este ca poti face savarine acasa, foarte simplu!
De data aceasta le am făcut neinsiropate și pot să vă spun că au fost super bune
Ingrediente
Aluat
350 Gr faina alba, 150 gr gris fin
2-3 linguri zahar,1 vanilie
1 ou ,1 praf de copt
Un vârf de sare ,100 ml ulei
200 ml apa minerala
Frișcă
200 ml Smântână lichida
100 Gr zahar pudra
Ciocolata
Unt pentru uns formele
Mod de preparare
Pregătim întâi ingredientele .
Amestecam faina cu gris, zahar, vanilie, praf de copt și sare.
Amestecam ulei cu apa minerala.
Punem compoziția de ulei peste faina , apoi adăugăm oul și amestecăm bine.
Punem formele de silicon intr o tava
Ungem formele de silicon cu unt și apoi punem compoziție in ele .
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade și coacem pentru 30-35 de minute.
In acest timp batem smantana cu zahar pudra ( eu am băgat smântână in congelator pentru 10 minute)
După ce sunt gata savarinele le scoatem din cuptor și le scoatem din forme. Le lăsăm să se răcească apoi le ornam cu frișcă și ciocolată rasă.
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!!!

Comentarii

Postări populare