Marmelada de mandarine
Este sezonul lor , mandarine portocale și aleg fructe de iarna
Pentru că aveam mandarine m am gândit să fac și marmelada
Hai sa vedem
Ingrediente
1 kg de mandarine
1 portocală mare
1 kg de zahăr
1 pahar de apă
2 lingurițe de ghimbir (pudră)
1 pachețel de vanilie
Mod de preparare
Curățați mandarinele și portocala de coajă și separați-le segmentele (feliile).
Puneți fructele într-o cratiță și turnați peste ele apa.
Peste 8 ore, puneți cratița la foc mic și adăugați pudra de ghimbir.
Așteptați să dea în clocot, apoi lăsați să fiarbă aproximativ 1 1/2 ora , amestecând periodic.
Adăugați zahărul și vanilia și mai fierbeți încă 1 1/2 ora.
Transferați dulceața în borcane sterilizate, puneți capacul și rostogoliți borcanele ușor timp de 2 minute.
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept
Pentru că aveam mandarine m am gândit să fac și marmelada
Hai sa vedem
Ingrediente
1 kg de mandarine
1 portocală mare
1 kg de zahăr
1 pahar de apă
2 lingurițe de ghimbir (pudră)
1 pachețel de vanilie
Mod de preparare
Curățați mandarinele și portocala de coajă și separați-le segmentele (feliile).
Puneți fructele într-o cratiță și turnați peste ele apa.
Peste 8 ore, puneți cratița la foc mic și adăugați pudra de ghimbir.
Așteptați să dea în clocot, apoi lăsați să fiarbă aproximativ 1 1/2 ora , amestecând periodic.
Adăugați zahărul și vanilia și mai fierbeți încă 1 1/2 ora.
Transferați dulceața în borcane sterilizate, puneți capacul și rostogoliți borcanele ușor timp de 2 minute.
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu