Supa crema de legume
Buna ziua.
O combinație mai puțin întâlnită, supa de cartofi cu șuncă/bacon și cașcaval este extrem de gustoasă și nu necesită foarte mult timp petrecut în bucătărie. Încearcă-o și tu!
Ingrediente
650 gr cartofi
450 ml supă de pui
100 gr morcov
1 ceapă tocata
55 gr unt
500 ml apă
sare, după gust
piper, după gust
1 ardei gras galben
200 gr cașcaval
Frunze de telina
220 gr șuncă/bacon
Mod de preparare
Într-un vas amesteci cartofii, tăiați cubulețe, supa de pui, morcovul, frunzele de țelină tăiate marunt și ceapa. Dai la fiert și acoperi pentru aproximativ 20-35 minute, sau până când cartofii devin moi.
Topești untul într-o oală, apoi adaugi bacon și apa treptat, sare și piper, după gust. Fierbi 2 minute. Torni amestecul peste supa de pui și cartofi. Încorporezi cașcavalul și amesteci până se topește complet. Așezi deasupra șunca și porumbul. Servești după ce s-a răcit puțin cu extra cașcaval pe deasupra.
Ingrediente
650 gr cartofi
450 ml supă de pui
100 gr morcov
1 ceapă tocata
55 gr unt
500 ml apă
sare, după gust
piper, după gust
1 ardei gras galben
200 gr cașcaval
Frunze de telina
220 gr șuncă/bacon
Mod de preparare
Într-un vas amesteci cartofii, tăiați cubulețe, supa de pui, morcovul, frunzele de țelină tăiate marunt și ceapa. Dai la fiert și acoperi pentru aproximativ 20-35 minute, sau până când cartofii devin moi.
Topești untul într-o oală, apoi adaugi bacon și apa treptat, sare și piper, după gust. Fierbi 2 minute. Torni amestecul peste supa de pui și cartofi. Încorporezi cașcavalul și amesteci până se topește complet. Așezi deasupra șunca și porumbul. Servești după ce s-a răcit puțin cu extra cașcaval pe deasupra.
Comentarii
Trimiteți un comentariu