Tiramisu by Chef Virginia
Tiramisu
Ingrediente
24 de piscoturi
500 gr crema de brânză
6 linguri zahar pudra
2 linguri cacao
300 gr smântână pentru frisca
Pentru sirop
150 ml apa
1 lingura cacao
1 lingurita ness cafe
1 lingura zahar
1 vanilie
Ciocolata pentru decor
Mod de preparare
Fierbem apa impreuna cu zaharul. Apoi adaugam cacao, vanilie si ness cafe si amestecam bine. Trecem pișcoturile prin sirop, asezam piscoturi pe un platou.
Apoi punem smântână pentru frisca, crema de brânză si zaharul pudra in bol si amestecam bine. Impartim crema in 2 boluri. Un bol lasam crema alba iar in celalalt punem cacao si amestecam bine. Punem crema de cacao peste piscoturi , apoi insiropam alte piscoturi si deasupra punem crema alba. Decoram cu ciocolata rasa si bucati de ciocolata
Comentarii
Trimiteți un comentariu